Nieuwe behandelingen

afbeelding: eigenaresse Ten Beauty Barbara van den Bogaard Lieve mensen!

Graag wil ik jullie op de hoogte brengen van een aantal aanpassingen binnen mijn salon TEN beauty. Zoals sommige al weten ga ik mij meer richten op huidverbetering. Hierdoor zijn er vele behandelingen uit het assortiment. Voor mijn trouwe klanten kan ik deze behandelingen nog aanbieden, maar neem daarop geen nieuwe klanten meer aan. Zoals gelnagels, diverse harsbehandelingen, voet- en lichaamsbehandelingen.

Huidverbetering is mijn passie

Huidverbetering is mijn passie in combinatie met het laten genieten van jouw ontspanningsmoment. De salon heeft dan ook een kleine oppimp buurt gehad met behulp van mijn 2 zonen! Sfeer vind ik altijd erg belangrijk zodat jij je je ook totaal kunt ontspannen tijdens jouw ‘me time momentje’! Sfeer, maar ook comfortabel liggen. Liggend in de verwarmde wellness stoel waarbij je heerlijk toegedekt wordt met een deken. En deze warmte kunnen we nu wel gebruiken tijdens de herfst en winterperiode.

Ook hebben we de producten geautomatiseerd, zodat ze sneller verwerkt kunnen worden bij het afrekenen in de salon. Bij het afrekenen is verder niets veranderd. Je kunt nog steeds pinnen en contant betalen. Maar ik maak het meeste gebruik van Tikkie ;-).

Behandelingen

De gezichtsbehandelingen zijn wel aangepast. Zoals de meeste weten werk ik met Lookx en met Dermatude. De lookx behandelingen zijn nu ingedeeld in:

 • Kennismakings behandeling
 • Quick fix 45min
 • Oudere huid; liftend en verstevigend
 • Hydraterend
 • Vitaliteit
 • Egaliserend
 • Acne
 • Kalmerend
 • Deluxe behandeling 120min

De bovenstaande behandelingen zijn te boeken voor 60min en voor 90min., namelijk:

 • Regular Routine 60min – geen wenkbrauwen epileren/harsen inbegrepen, schouder,-  nek massage
 • Take Your Time 90min – wel wenkbrauwen epileren/harsen inbegrepen, schouder,- nek massage en gezichtsmassge

Power Boost

Je kunt nu 2 extra producten tijdens jouw behandeling bijboeken genaamd de ‘power boost’ Dit zijn het Lipmaskers en het liftende hyaluronic Acid patches. Ook blijven de overige behandelingen bestaan die altijd al aan een behandeling bij te boeken waren, zoals harsen en verfbehandelingen Nieuwsgierig naar de behandelingen? klikt dan hier.

De Quick Fix en de Deluxe behandelingen wijken af van tijd en uiteraard ook het type behandeling. De ‘Quick fix’ zegt het al. Weinig tijd maar toch gefixed worden, dit incl. harsen wenkbrauwen. Heb je echt even wat langer nodig en wil je uitgebreid genieten van jouw huidverbeterende wellness behandeling, dan ga je voor de ‘Deluxe’

De behandelingen kun je bekijken op mijn website onder het kopje ‘gezichtsbehandelingen’. Hier kun je doorklikken op de desbetreffende behandeling. Je komt dan bij de uitgebreide informatie en prijs.

Van daaruit kun je meteen boeken door op de button te klikken. Je gaat dan automatisch naar de agenda waar je de gewenste behandeling en extra’s kunt boeken.

Bij de Dermatude behandelingen, daar is niets veranderd.

Met veel zorg en inspanning is alles verwerkt op de website. Mocht je ergens toch niet uitkomen? Voel je vrij om mij aan mijn digitale jas te trekken. Gewoon doen!

Ik kan niet wachten om jullie weer te laten genieten van de huidverbeterende nieuwe formule van Lookx en jullie te verwelkomen in mijn gepimpte salon!

TIP! i.v.m. de aankomende feestdagen wordt het steeds krapper om te boeken. Ben er dus op tijd bij!

Tot Binnenkort!

Lieve groet,

Barbara – Ten Beauty

 

 

Geplaatst in Behandelingen.