Dermatude_logo2

#Dermatude Dé anti-aging behandeling

Meta Therapy is een klinisch bewezen behandelingsmethode voor huidverbetering, huidverjonging, hydratatie en herstel van de huid. De huid krijgt een betere structuur, fijnere poriën, meer stevigheid, elasticiteit en een jeugdige uitstraling.

100% natuurlijke huidverbetering

Meta Therapy is een veilige, 100% natuurlijke anti-aging behandeling. Tijdens de behandeling worden microperforaties in de huid gemaakt. Deze praktisch onzichtbare microperforaties starten het natuurlijke reparatiemechanisme van de huid.  Bovendien stimuleert het de aanmaak van collageen en elastine. Als gevolg hiervan wordt de huid van binnenuit hersteld door regeneratie van het huidweefsel. Naast de microperforaties worden er actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waar zij het meest effectief zijn.

Door META Therapy wordt uw huid steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Ook is deze therapie geschikt bij donkere kringen, acné littekens en hyperpigmentatie.

Kuren:

 

Zoals hierboven omschreven wordt, is Dermatude een therapie. Dit houdt in de behandelingen dan ook in kuurvorm worden uitgevoerd. Er zijn 2 kuurvormen mogelijk; mini kuur (4 behandelingen) of de standaard kuur (8 behandelingen). Er is een mogelijkheid om een kennismakingsbehandeling los te boeken. Dit zijn uitsluitend de behandelingen 'zonder de intensieve ri

 

mpelbehandeling'! Dit omdat er vooraf een rimpelbehandeling een traject vooraf gaat.

 

Wil jij voor intensieve huidverbetering gaan?
Dan kies je voor Dermatude - Meta-Therapie

Ideaal om te starten is in het na- en voorjaar

 

De behandelingsduur verschilt per behandelingsmethode en kan variëren tussen 60min tot 90min. Vooraf vindt er een intake plaats. Je kunt maar liefst kiezen uit 4 behandelmethodes:

Zonder intensieve rimpelbehandeling:
(Eventueel los te boeken: kennismaking)

 

Met intensieve rimpelbehandeling:
(Alleen in kuurvorm te boeken)

blad TEN Beauty