LOOkX is 'a way of living'                                                                                                                 

Van een ‘Fast update’ tot een anti-aging behandeling. Elke keer wordt jouw huid bekeken en beoordeeld. In combinatie met jouw wensen kiezen we voor de beste behandeling op dat moment. Lookx is nooit hetzelfde, met regelmaat worden er nieuwe behandelingen, zoals seizoensbehandelingen samengesteld. Tevens kun je zelf bepalen of je nog extra’s wilt zoals massages en harsbehandelingen.

 

Chemische Peelings

TEN Beauty werkt met diverse chemische peelings die tot de alpha hydroxy acids (AHA’s) behoren. Deze zijn afkomstig van zuren van vruchten in combinatie met diverse plantstamcellen. De peeling lost de lijmsubstantie tussen de cellen van de hoornlaag op en versnelt daardoor het natuurlijke proces. De stamcellen worden diep in de dermis opgenomen waar huidverbetering plaats vindt. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe cellen, collageen en elastine gestimuleerd en verbeterd. De huid gaat er frisser en stralender uitzien.

Deze behandeling wordt vaak in kuurverband gegeven voor het beste resultaat en is in te zetten bij: anti-aging; droge, schilferig of jeukende huid; pigmentvlekken, acné (littekens); grove poriënstructuur; eczeem, psoriasis; vale en doffe huid.

Kuur

Behandelingen (4 tot 6) in combinatie met de bijpassende dagverzorging en een SPF-30. Vermijdt blootstelling aan zonlicht ( ook winterzon en zonnebank).

Belangrijk: kan soms niet plaatsvinden; bijvoorbeeld tijdens zwangerschap of gebruik bepaalde medicijnen.

blad TEN Beauty

 

ACNE

Welke leeftijd maakt niet uit. Van acné kun je last hebben tijdens de jeugd of op latere leeftijd. Het kan voorkomen op je gezicht, borst of rug. Acné is er in verschillende varianten. De een heeft er meer last van dan de ander. Het is belangrijk dat iedere huid een afzonderlijk plan van aanpak krijgt.

Waarom?
Nou, omdat iedereen anders is.

Behandelingen kunnen eenmalig ondergaan worden. Maar het beste resultaat bereik je in kuurvorm. Dit in combinatie met bioresonantie. Wij werken samen met een natuurgeneeskundige praktijk. Hier wordt het innerlijke aspect gemeten en behandeld. Er wordt gekeken naar voeding die belastend is voor jouw lichaam. Door deze behandelingen te combineren wordt de acne met 80% à 95% verminderd!

Begeleiding 
wordt er van begin tot eind gegeven. Je krijgt advies over voeding inclusief een voedingsboek en verzorgingsproducten die op jouw huid zijn afgestemd. Dit zodat je ook thuis de juiste verzorging kunt bieden aan jouw huid.

Vergoed? Onze behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Kijk hiervoor bij je eigen zorgverzekeraar.

En nu? Nu weet je wat je moet doen om jouw huid onder controle te krijgen.

 

Een afspraak te maken met TEN Beauty voor een gratis intake met huidanalyse en kostenspecificatie.
Hierna worden de behandelingen ingepland en kun je van start.

 

Voor de behandeling zal er eerst een intake plaatsvinden. Hier wordt de huid en anamnese besproken. Je kunt hier meteen een afspraak maken, je kunt dan meteen van start!

blad TEN Beauty

Dermatude_logo2

Meta Therapy

Hiermee vertraag en verbeter je het huidverouderingsproces aanzienlijk! De behandeling is 100% natuurlijk en heeft een dubbele werking. Het pakt de gevolgen van huidveroudering aan, maar pakt ook vooral de oorzaak van huidverbetering aan! Het verbetert de huid van binnen uit. De tekorten worden extern aangevuld met werkzame bestanddelen d.m.v. subjectables. Door META Therapy wordt uw huid steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Ook is deze therapie geschikt bij donkere kringen, acné littekens en hyperpigmentatie.

Er worden onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. De behandeltijd is kort en het resultaat is direct zichtbaar. U kunt kiezen uit 4 behandelmethodes:

  • META Therapy gezicht
  • META Therapy gezicht + rimpelDermatude-barbara-klant
  • META Therapy gezicht + hals/decolleté
  • META Therapy gezicht + hals/decolleté + rimpel

Behandelingen kunnen los en in kuurverband gegeven worden.

Je kunt hier meteen een afspraak maken. Voor de behandeling zal er eerst een intake plaatsvinden. Zo kan er een passend en persoonlijk advies gegeven kan worden.

blad TEN Beauty

Definitieve ontharing

Heb je last van overbeharing o.a. in het gezicht, hals, oksel, bikinilijn, en je wilt hiervan af, dan kun je hiervoor bij ons terecht. De haren worden tot maar liefst 80% permanent verwijderd. Wij maken hiervoor gebruik van de elektrische ontharings methode; diathermie en de blend. Deze techniek is in staat om ook grijze, blonde en rode haren aan te pakken, wat niet lukt met IPL/LASER.

Behandelingen worden vooraf gestart met een intake (formulier). Zo wordt er een persoonlijk advies en behandeling voor jou op maat gemaakt. Dit is afhankelijk van de plaats, haardikte, haargroeifase en de mate van overbeharing. De behandelingsduur kan dus erg verschillen per behandelingszone.

Huidverzorging is essentieel tijdens de kuurbehandelingen, dit zorgt voor een beter resultaat tijdens de kuur. Maar zorgt ook voor herstel na iedere behandeling. Het kan zelfs voorkomen dat de huid vooraf behandeld dient te worden met een chemische peeling.

Afspraak maken is de eerste stap om voor de definitieve aanpak te gaan. Wij snappen dat dit niet voor iedereen even makkelijk is. Geef dit gewoon aan. Wij zijn ervoor om juist hierin verbetering in aan te brengen. En vinden het dan ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. Je kunt meteen een afspraak hier inplannen. Voor de behandeling zal er eerst een intake plaatsvinden.

blad TEN Beauty

Coaguleren                                                                                                                                                          

Ideaal voor het littekenloos en vrijwel pijnloos verwijderen van onregelmatigheden in de huid van o.a.:

coaguleren ten beauty

 

Doormiddel van een naaldje, wat niet in de huid gaat, wordt er met HF wisselstroom de oneffenheden behandeld. De behandeling varieert per aandoening. Heb jij 1 of meerdere van de genoemde oneffenheden en je wilt hiervan af?  Maak dan hier een afspraak. Voor de behandeling zal  er eerst een intake plaatsvinden. Het kan zijn dat er voor coaguleren ten beautybepaalde behandelingen eerst overleg plaats vindt met de huisarts.

blad TEN Beauty

LOOkX Make-up 

Naast huidverzorging heeft LOOkX ook een make-up lijn. Deze is erg uitgebreid en voorzien van vele nieuwe ontwikkelingen. Zoals huidverbeterende ingredienten en zonnefactors (SPF), daarnaast is het een make-up die je niet voelt maar jou wel die nataral look geeft.

LOOkX Make-up producten worden ontwikkeld in ons laboratorium in Italië. Naast de huidvriendelijke pigmenten, is ons doel om producten te ontwikkelen die verzorgende capaciteiten bevatten en natuurlijke ingrediënten. Hierdoor heeft de huid de mogelijkheid om te profiteren van extra verzorging en kan de huid optimaal blijven functioneren en ademen.

Lookx love ten beautyDe longlasting formules zorgen voor een verzorgende, frisse look gedurende de gehele dag. De LOOkX make-up producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen*. De producten zijn bijna allemaal parfumvrij of bevatten een allergeenvrij parfum, die ook geschikt is voor mensen met parfumallergie. Alle LOOkX producten zijn uiterst huidvriendelijk, en kunnen ook voor de gevoelige huid gebruikt worden.


*met uitzondering van lanoline (vetstof van wol) en beeswax (honingraadwas)

 

blad TEN Beauty