Dermatude_logo2

Dé anti-aging behandeling

Meta Therapy is een klinisch bewezen behandelingsmethode voor huidverbetering, huidverjonging, hydratatie en herstel van de huid. De huid krijgt een betere structuur, fijnere poriën, meer stevigheid, elasticiteit en een jeugdige uitstraling.

100% natuurlijke huidverbetering

Meta Therapy is een veilige, 100% natuurlijke anti-aging behandeling. Tijdens de behandeling worden microperforaties in de huid gemaakt. Deze praktisch onzichtbare microperforaties starten het natuurlijke reparatiemechanisme van de huid.  Bovendien stimuleert het de aanmaak van collageen en elastine. Als gevolg hiervan wordt de huid van binnenuit hersteld door regeneratie van het huidweefsel. Naast de microperforaties worden er actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waar zij het meest effectief zijn.

Door META Therapy wordt uw huid steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Ook is deze therapie geschikt bij donkere kringen, acné littekens en hyperpigmentatie.

Kuren:

 

Zoals hierboven omschreven wordt, is Dermatude een therapie. Dit houdt in de behandelingen dan ook in kuurvorm worden uitgevoerd. Er zijn 2 kuurvormen mogelijk; mini kuur (4 behandelingen) of de standaard kuur (8 behandelingen). Er is een mogelijkheid om een kennismakingsbehandeling los te boeken. Dit zijn uitsluitend de behandelingen 'zonder de intensieve ri

 

mpelbehandeling'! Dit omdat er vooraf een rimpelbehandeling een traject vooraf gaat.

 

Wil jij voor intensieve huidverbetering gaan?
Dan kies je voor Dermatude - Meta-Therapie

Ideaal om te starten is in het na- en voorjaar

 

De behandelingsduur verschilt per behandelingsmethode en kan variëren tussen 60min tot 90min. Vooraf vindt er een intake plaats. Je kunt maar liefst kiezen uit 4 behandelmethodes:

Zonder intensieve rimpelbehandeling:
(Eventueel los te boeken: kennismaking)

 

Met intensieve rimpelbehandeling:
(Alleen in kuurvorm te boeken)

blad TEN Beauty

LOOkX is 'a way of living'

 
Van een ‘Fast update’ tot een anti-aging behandeling. Elke keer wordt jouw huid bekeken en beoordeeld. In combinatie met jouw wensen kiezen we voor de beste behandeling op dat moment. Lookx is nooit hetzelfde, met regelmaat worden er nieuwe behandelingen, zoals seizoensbehandelingen. Bij elke behandeling kun je nog extra 'power boosters' toevoegen en  harsbehandelingen toevoegen.

 

Lookx huidverbeterende behandelingen
Effectieve behandelingen voor een gezonde huid

(Klik op de naam van de behandeling voor meer informatie en prijzen)

Summer Pre-Boost behandeling (Aanbieding)
Bereid jouw huid voor op de vakantie en ontvang een verzorgingset cadeau (zolang de voorraad strekt)

Introductie behandeling
Kennismakingsbehandeling met LOOkX Dermo cosmetics; voor nieuwe klanten

Seizoens behandelingen
Seizoensbehandelingen van LOOkX voor elk huidtype

 Quick Fix behandeling
korte behandeling voor een verfrissende look

Mini face-lift
Lift, verstevigt en verjongt de huid; voor de rijpere huid 
Moisture boost behandeling
Hydrateert, vermindert droogtelijntjes en een trekkerig gevoel én voorkomt huidveroudering; voor de vochtarme huid
Vitaliteitsbehandeling
Vitaliseert, brengt de natuurlijke glans terug en stimuleert de doorbloeding; na ziekte of vermoeide, rokers- en gestreste huid
Egaliserende behandeling
Vermindert pigmentvlekjes en huidverkleuringen, beschermt de huid en helpt de weerstand van de huid op te bouwen; voor de huid met pigmentvlekken of huidverkleuringen
Acne behandeling
Vermindert acne, normaliseert de talgproductie, verfijnt de poriën en kalmeert de huid; voor de onzuivere huid
Kalmerende behandeling
Kalmeert de huid, vermindert roodheid en irritatie én verzacht de huid; voor de gevoelige huid, couperose en jonge huid
Deluxe behandeling
Dé verwenbehandeling, geschikt voor alle huidtypen

 

 

Chemische Peelings

TEN Beauty werkt met diverse chemische peelings die tot de alpha hydroxy acids (AHA’s) behoren. Deze zijn afkomstig van zuren van vruchten in combinatie met diverse plantstamcellen. De peeling lost de lijmsubstantie tussen de cellen van de hoornlaag op en versnelt daardoor het natuurlijke proces. De stamcellen worden diep in de dermis opgenomen waar huidverbetering plaats vindt. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe cellen, collageen en elastine gestimuleerd en verbeterd. De huid gaat er frisser en stralender uitzien.

Deze behandeling wordt vaak in kuurverband gegeven voor het beste resultaat en is in te zetten bij: anti-aging; droge, schilferig of jeukende huid; pigmentvlekken, acné (littekens); grove poriënstructuur; eczeem, psoriasis; vale en doffe huid.

Kuur

Behandelingen (4 tot 6) in combinatie met de bijpassende dagverzorging en een SPF-30. Vermijdt blootstelling aan zonlicht ( ook winterzon en zonnebank).

Belangrijk: kan soms niet plaatsvinden; bijvoorbeeld tijdens zwangerschap of gebruik bepaalde medicijnen.

blad TEN Beauty

 

Definitieve ontharing

Heb je last van overbeharing o.a. in het gezicht, hals, oksel, bikinilijn, en je wilt hiervan af, dan kun je hiervoor bij ons terecht. De haren worden tot maar liefst 80% permanent verwijderd. Wij maken hiervoor gebruik van de elektrische ontharings methode; diathermie en de blend. Deze techniek is in staat om ook grijze, blonde en rode haren aan te pakken, wat niet lukt met IPL/LASER.

Behandelingen worden vooraf gestart met een intake (formulier). Zo wordt er een persoonlijk advies en behandeling voor jou op maat gemaakt. Dit is afhankelijk van de plaats, haardikte, haargroeifase en de mate van overbeharing. De behandelingsduur kan dus erg verschillen per behandelingszone.

Huidverzorging is essentieel tijdens de kuurbehandelingen, dit zorgt voor een beter resultaat tijdens de kuur. Maar zorgt ook voor herstel na iedere behandeling. Het kan zelfs voorkomen dat de huid vooraf behandeld dient te worden met een chemische peeling.

Afspraak maken is de eerste stap om voor de definitieve aanpak te gaan. Wij snappen dat dit niet voor iedereen even makkelijk is. Geef dit gewoon aan. Wij zijn ervoor om juist hierin verbetering in aan te brengen. En vinden het dan ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. Je kunt meteen een afspraak hier inplannen. Voor de behandeling zal er eerst een intake plaatsvinden.

blad TEN Beauty

ACNE

Welke leeftijd maakt niet uit. Van acné kun je last hebben tijdens de jeugd of op latere leeftijd. Het kan voorkomen op je gezicht, borst of rug. Acné is er in verschillende varianten. De een heeft er meer last van dan de ander. Het is belangrijk dat iedere huid een afzonderlijk plan van aanpak krijgt.

Waarom?
Nou, omdat iedereen anders is.

Behandelingen kunnen eenmalig ondergaan worden. Maar het beste resultaat bereik je in kuurvorm. Dit in combinatie met bioresonantie. Wij werken samen met een natuurgeneeskundige praktijk. Hier wordt het innerlijke aspect gemeten en behandeld. Er wordt gekeken naar voeding die belastend is voor jouw lichaam. Door deze behandelingen te combineren wordt de acne met 80% à 95% verminderd!

Begeleiding 
wordt er van begin tot eind gegeven. Je krijgt advies over voeding inclusief een voedingsboek en verzorgingsproducten die op jouw huid zijn afgestemd. Dit zodat je ook thuis de juiste verzorging kunt bieden aan jouw huid.

Vergoed? Onze behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Kijk hiervoor bij je eigen zorgverzekeraar.

En nu? Nu weet je wat je moet doen om jouw huid onder controle te krijgen.

 

Acne behandeling
Vermindert acne, normaliseert de talgproductie, verfijnt de poriën en kalmeert de huid; voor de onzuivere huid

 

 

Voor de behandeling zal er eerst een intake plaatsvinden. Hier wordt de huid en anamnese besproken. Je kunt hier meteen een afspraak maken, je kunt dan meteen van start!

blad TEN Beauty

Harsen & Verven

Harsen van de wenkbrauwen zit inbegrepen in de uitgebreide behandeling 'take your time' Natuurlijk kun je dit uitbreiden tijdens je gezichtsbehandeling met onderstaande extra's. Tijdens een geboekte gezichtsbehandeling krijg je een 50% korting op  een 'losse' uitbreiding.

Los Combi
Verven Wimpers of Wenkbrauwen €14,50 Harsen Wenkbrauwen + Bovenlip €24,50
Harsen Wenkbrauwen €14,50 Harsen Bovenlip + Kin €21,50
Harsen Bovenlip of Kin €11,50 Harsen Gezicht (wenkbr + bovenl.+ kin + wangen + hals) €45,-
Harsen Hals of Wangen €13,50 Verven Wenkbrauwen + Wimpers €27,50
Verven 1x  (wenkbrauw of wimpers) + Harsen Wenkbrauwen €27,50
Verven 1x + harsen wenkbrauw + Bovenlip €35,-
Verven 2x + harsen wenkbrauw + Bovenlip 42,50
Verven 2x + harsen wenkbrauw 37,50

 

Direct afspraak maken

blad TEN Beauty

Coaguleren
Ideaal voor het littekenloos en vrijwel pijnloos verwijderen van onregelmatigheden in de huid van o.a.:

coaguleren ten beauty

 

Doormiddel van een naaldje, wat niet in de huid gaat, wordt er met HF wisselstroom de oneffenheden behandeld. De behandeling varieert per aandoening. Heb jij 1 of meerdere van de genoemde oneffenheden en je wilt hiervan af?  Maak dan hier een afspraak. Voor de behandeling zal  er eerst een intake plaatsvinden. Het kan zijn dat er voor bepaalde behancoaguleren ten beautydelingen eerst overleg plaats vindt met de huisarts.

blad TEN Beauty

LOOkX Make-up 

Naast huidverzorging heeft LOOkX ook een make-up lijn. Deze is erg uitgebreid en voorzien van vele nieuwe ontwikkelingen. Zoals huidverbeterende ingredienten en zonnefactors (SPF), daarnaast is het een make-up die je niet voelt maar jou wel die nataral look geeft.

LOOkX Make-up producten worden ontwikkeld in ons laboratorium in Italië. Naast de huidvriendelijke pigmenten, is ons doel om producten te ontwikkelen die verzorgende capaciteiten bevatten en natuurlijke ingrediënten. Hierdoor heeft de huid de mogelijkheid om te profiteren van extra verzorging en kan de huid optimaal blijven functioneren en ademen.

Lookx love ten beauty

De longlasting formules zorgen voor een verzorgende, frisse look gedurende de gehele dag. De LOOkX make-up producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen*. De producten zijn bijna allemaal parfumvrij of bevatten een allergeenvrij parfum, die ook geschikt is voor mensen met parfumallergie. Alle LOOkX producten zijn uiterst huidvriendelijk, en kunnen ook voor de gevoelige huid gebruikt worden.


*met uitzondering van lanoline (vetstof van wol) en beeswax (honingraadwas)

 

blad TEN Beauty