huidverzorgingsproducten online kopen

huidverzorgingsproducten online kopen

De website in een nieuw jasje

Online jouw huidverzorgingsproducten kopen. Vanaf nu kan het bij Ten Beauty. Met trots presenteert ik de nieuwe website! Een website met veel extra’s, waaronder een online boekingssysteem, webshop en blog. In de coronatijd heb ik niet stilgezeten! Deze keer was het niet het refreschen van jouw huid, maar van mijn website. Stilzitten is afbreken, maar ik wil opbouwen. Helaas was dat in 2020 en de start van 2021 erg lastig. Maar dankzij jullie steun, doormiddel van bestellingen in combinatie met mijn nieuwe ideeën kreeg hield ik voldoende positieve energie over. Ik kijk vooruit en wat er wel kan. Mijn website was inmiddels weer toe aan een nieuw jasje. Ik heb mijn “stoute schoenen aangetrokken” en ben in de wereld van de websitebouw gedoken. Met als resultaat; mijn nieuwe website!

Online huidverzorgingsproducten kopen

Jullie waren inmiddels al bekend op de ‘oude website’met de button ‘webshop LOOkX’. Hier kochten jullie met regelmaat online jullie huidverzorging. Vaak de huidverzorging die ik ook in mijn salon beschikbaar heb. Vandaar dat ik besloten heb om de webshop in eigen beheer te nemen. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen de webshop. Je kunt je producten bestellen en in de salon afhalen en betalen of laten bezorgen.

Diverse huidverzorgings merken

Ten Beauty heeft verschillende huidverzorgingsproducten en make-up. De make-up wordt nog toegevoegd aan de webshop. Daar wordt aan gewerkt. De diverse lijnen zijn o.a.: LOOkX, Janssen en Dermatude huidverzorging; LOOkX make-up, this Works, aromatherapy en Marc Inbane, Natural Tanning.

Bruin zonder zon

Vele van jullie zijn al bekent met Marc Inbane, Natural Tanning en gebruiken deze al. Natural Tanning is in diverse varianten te verkrijgen. Het zijn bruiningsproducten op natuurlijke basis. Je kunt deze absoluut niet vergelijken met de bruiningsproducten die je van vroeger kent. Deze geeft geen strepen en valt ook niet oranje uit, maar een mooie egale natuurlijke teint. Ideaal voor het voorjaar, meteen jouw korte rok of jurk aan zonder witte benen.

Huidverzorging

Dermatude en LOOkX zijn hoogwaardige productlijnen die werken met plantenstamcellen. Moleculair zijn deze zo ontwikkeld dat ze op de juiste plek in de huid terecht komen waar ze nodig zijn en verandering aanbrengen. En dat zie je.

Alle producten leverbaar

In de webshop van Ten Beauty zijn de producten verkrijgbaar die ook in de salon staan. Ik kan alle producten leveren die LOOkX in het assortiment heeft. Dus mocht je een product willen hebben die je bij Ten Beauty niet kunt vinden, geef het mij door via mail info@tenbeauty of whatsapp
06-10301849. En dan regel ik graag jouw bestelling!

Geplaatst in Webshop.