Huidverbetering met Meta Therapy

De huidverbetering ‘Meta Therapy’ behandeling is speciaal ontwikkeld voor als jij je stoort aan dat ene rimpeltje of kraaienpootjes rondom de ogen. Meta Therapy is een alternatief voor Fillers of botox. De Meta Therapy behandeling is 100% natuurlijk is en een dubbele werking heeft. Dit omdat er tijdens de huidverbetering met deze huidverbeterende behandeling microperforaties gemaakt worden in de huid in combinatie met subjectables.

 

Subjectables bestaan uit diverse Ingrediënten die de diepere huidlagen bereikt

Firming Lifting Travel Set

Huidverzorging die de diepere lagen bereikt

Er zit ook verschil in mensen hoe zij hun huid al verzorgen. De één heeft een ‘huismerk’ huidverzorging die het “gevoel’ geeft dat die de huid verzorgt. Maar een ander vindt het toch belangrijker dat er daadwerkelijk goede ingrediënten in zitten die ook inderdaad huid verbeterend werken. Wel betalen ze dan meer dan het huismerk, maar het doet ook meer dan alleen oppervlakkige bescherming. Er zit wel degelijk verschil waaruit producten  wordt kom je al gauw bij huidverzorging met ingrediënten die diepere huidlagen bereikt en daar ook zijn verbetering aanbrengt waardoor je het resultaat dan ook weer ziet aan de oppervlakte.

Tevens moet je geluk hebben met de huideigenschappen die je weer van je ouders meegekregen hebt. Dus erfelijkheid speelt ook een rol.

Kuurbehandelingen voor het beste resultaat

Dermatude-barbara-klant

Dus met de bovenstaande klantenvraag, kijk ik naar al deze punten. Mijn advies zal altijd zijn om met een mini kuur te starten. Dit zijn 4 behandelingen die 1x per week plaatsvinden. Dit omdat je dan het beste resultaat krijgt in combinatie met de thuisproducten die ik daarbij adviseer. Bij sommige is dit al voldoende om het resultaat te bereiken. Ben je hiertoe niet bereidt dan heeft het geen zin. Soms heeft een huid echt meer keer nodig dan 4x en is een langere kuur 8 behandelingen nodig. Deze duurt in totaal 3mnd. Je kunt het niet versnellen, de huid heeft tijd nodig om te verbeteren. Als de kuur is afgerond houd je je huid bij met jouw thuisproducten en kom je eens in de 6 weken voor een behandeling. Deze hoeft niet perse elke 6 weken met de meta therapy maar wissel deze af met andere hoogwaardige behandelingen.

 

Meta Therapie heeft een dubbele werking!


Wat is Meta Therapy?

Rimpelbehandeling met Meta Therapy. Een natuurlijke huidverbetering met Meta therapyDe werking van deze behandeling van Dermatude kan uitgelegd worden als dat de subjectables, ingrediënten met hoogwaardige werkstoffen die op de huid aangebracht worden met behulp van de werking van het Meta-Ject FX-50 apparaat de diepere huidlagen bereikt. Maar niet alleen de subjectables doen hun werk, meta therapie heeft een dubbele werking doordat Meta-Ject FX-50 ook nog micorperforaties aanbrengt in de huid met behulp van de module waarmee gewerkt wordt. Hiermee worden collageen en elastine geactiveerd. Het is een hele mooie behandelingskuur die zorgt voor zichtbare verbeterende huidstructuur, stevigheid en elasticiteit. Denk aan anti-ageing, maar ook voor acne littekens.

Wat kost een huidverbeterende behandeling

Mensen schrikken vaak van de prijs van een kuur Mini kuur vanaf €499,-. Maar hiervoor wordt het hele gezicht behandeld en niet gewerkt met ‘zones’ Wat bij Fillers en Botox wel het geval is. En waarbij de kwaliteit van de huid niet wordt verbeterd. Wel dat ene rimpeltje of rimpeltjes bij meerdere zones. Maar daar betaal je al gauw €300 tot €350 voor. Na gemiddeld 3 tot 4 maanden gaat het uitwerken en moet het herhaald worden. Naast de botox ga je ook nog naar de schoonheidsspecialist en gebruik je thuisproducten. Die kosten nemen we nu even niet mee. Als ik dan kijk naar wat de Meta Therapie doet voor de hele huid! En bekijk ik dan de prijs voor 4 bandelingen €499,- of 1 behandeling €350,- waarbij niet de hele huid behandeld wordt. 

 

Elke huid is anders, jouw huid is uniek

 

100% natuurlijke huidverbetering

Zoals ik al zei; je moet je huid bijhouden om deze na de kuur in conditie te houden bij een gespecialiseerde huidspecialist. Die eerlijk advies geeft en de juiste producten aanraad waar jouw huid bij gebaat is. Met de Meta-therapy onderga je een ‘natuurlijke’ behandeling die jouw gezicht niet de uitstraling ontneemt maar juist je huid weer een natuurlijke laat stralen met de bijbehorende mimiek die daar bij hoort. Want ook al storen we ons aan dat ene rimpeltje, het maakt jouw huid wel uniek.

 

Geplaatst in Behandelingen.