Dermatude Meta Therapy

Een geweldige behandeling die botox en fillers zelfs overbodig kan maken. Jouw gehele gezicht, decolleté en of hals worden behandeld. Niet met zone’s, wat met fillers en botox wel het geval is. Ook veranderd er met fillers en botox niets aan jouw huidconditie, wat de Meta Therapy wel doet.

Deze huidverbeterende behandeling wordt in alle rust uitgevoerd. Je ligt heerlijk op een verwarmde wellness stoel en wordt toegedekt met een deken. Ook een massage tijdens deze behandeling mag niet ontbreken. De modules waarmee in de huid wordt gewerkt zijn allemaal apart verpakt en dus steriel. De subjectabels, zeer intensieve werkstoffen bereiken de diepere huidlagen doormiddel van de microperforaties die in de huid gemaakt worden. Hier gaat het verbeteringsproces beginnen. Het is een pijnloze behandeling die zonder verdoving uitgevoerd wordt. Deze intensieve behandeling is een echt ‘me time momentje’ met direct resultaat! Dit zodat jij ontspannen en stralend de salon verlaat!

Tijdens deze behandeling kunnen geen modules en of harsbehandelingen toegevoegd worden. Dit omdat het een intensieve behandeling is. In kuurvorm wordt er per behandeling vooruit betaald. 

 

Waarom kiezen voor Meta Therapy?

  • 100% natuurlijk
  • Direct resultaat
  • Grove poriën vervagen
  • Pigment verminderd
  • Collageen en elastine worden geactiveerd
  • Fijne lijnen verdwijnen
  • Donkere kringen en vochtophopingen worden minder
  • Goede doorbloeding
  • Jouw huid gaat weer stralen !

 

Meta Therapy – gezicht duur 60min – € 130,- (deze kan los geboekt worden)
Er wordt gewerkt met een 18 en/-of een 38 punts module. Deze is geschikt voor elk huidtype en een huid met nog niet al te veel lijntjes. Deze behandeling is zeer geschikt voor een huid met pigment, een rokershuid, een huid die zijn stevigheid aan het verliezen is en om een boost te geven aan jouw huid. 

Meta Therapy gezicht + hals/decolleté € 185,- (deze kan los geboekt worden)
Deze behandeling duurt 75min. Er wordt gewerkt met een 18 en/-of een 38 punts module. Deze is geschikt voor elk huidtype en een huid met nog niet al te veel lijntjes. Niet alleen het gezicht, maar ook de hals en het decolleté worden hierin niet vergeten! Deze behandeling is zeer geschikt voor een huid met pigment, een rokershuid, een huid die zijn stevigheid aan het verliezen is en om een boost te geven aan jouw huid. 

Meta Therapy gezicht + rimpel € 160,- (alleen in kuurvorm)
Deze behandeling duurt 75 min. Er wordt gewerkt met een 18 en/-of een 38 punts module en er wordt in de lijntjes gewerkt met een 7 of een 9 punts module. Dit afhankelijk van de diepte van de lijntjes. Deze behandeling is zeer geschikt voor een huid die al zichtbare lijntjes vertoont, zoals rondom ogen, mondplooi hoeken en voorhoofd. Ook de diepere lijnen worden hiermee aangepakt. 

Kuur 4 behandelingen: € 575,- i.p.v. € 748,- incl. Cell Recovery creme + serum GRATIS
Kuur 8 behandelingen: € 999,- i.p.v. € 1405,- incl. Cell Recovery ‘Skin Care Set’ GRATIS (reiniging, lotion, creme, serum én oogverzorging)

 

Meta Therapy gezicht + hals/decolleté + rimpel € 215,- (alleen in kuurvorm)
Deze behandeling duurt 90min. Er wordt gewerkt met een 18 en/-of een 38 punts module en er wordt in de lijntjes gewerkt met een 7 of een 9 punts module. Dit afhankelijk van de diepte van de lijntjes. Niet alleen het gezicht, maar ook de hals en het decolleté worden hierin niet vergeten! Deze behandeling is zeer geschikt voor een huid die al zichtbare lijntjes vertoont, zoals rondom ogen, mondplooi hoeken en voorhoofd. Ook de diepere lijnen worden hiermee aangepakt. 

Kuur 4 behandelingen: € 680,- i.p.v. € 858,- incl. Cell Recovery Creme + Serum GRATIS
Kuur 8 behandelingen: € 1225,- i.p.v. € 1625,- incl. Cell Recovery ‘Skin Care Set’ GRATIS (reiniging, lotion, creme, serum én oogverzorging)

 

Direct afspraak maken