Dermatude Meta Therapy

Een geweldige behandeling die botox en fillers zelfs overbodig kan maken. Jouw gehele gezicht, decolleté en of hals worden behandeld. Niet met zone’s, wat met fillers en botox wel het geval is. Ook veranderd er met fillers en botox niets aan jouw huidconditie, wat de Meta Therapy wel doet.

Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype. Naarmate wij ouder worden verslapt de huid en krijgen we rimpels. Deze behandeling zorgt ervoor dat de klok teruggezet wordt! Jouw huid krijgt minder diepe rimpels en krijgt zijn stevigheid weer terug. Ook pigment wordt door deze behandeling egaler.

Deze huidverbeterende behandeling wordt in alle rust uitgevoerd. Je ligt heerlijk op een verwarmde wellness stoel en wordt toegedekt met een deken. Ook een massage tijdens deze behandeling mag niet ontbreken. De modules waarmee in de huid wordt gewerkt zijn allemaal apart verpakt en dus steriel. De subjectabels, zeer intensieve werkstoffen bereiken de diepere huidlagen doormiddel van de microperforaties die in de huid gemaakt worden. Dit zorgt ervoor dat het collageen en elastine geactiveerd worden. Deze intensieve behandeling is een echt ‘me time momentje’ met direct resultaat! Dit zodat jij ontspannen en stralend de salon verlaat!

Tijdens deze behandeling kunnen geen modules en of harsbehandelingen toegevoegd worden. Dit omdat het een intensieve behandeling is. In kuurvorm wordt er per behandeling vooruit betaald. 

Waarom kiezen voor Meta Therapy?

  • 100% natuurlijk
  • Direct resultaat
  • Grove poriën vervagen
  • Pigment verminderd
  • Collageen en elastine worden geactiveerd
  • Fijne lijnen verdwijnen
  • Donkere kringen en vochtophopingen worden minder
  • Goede doorbloeding

Jouw huid gaat weer stralen !

Meta Therapy – gezicht duur 60min
€134,- (deze kan los geboekt worden)
Deze behandeling is geschikt voor als je een verslapte huid hebt met beginnende rimpels.

Meta Therapy – gezicht + rimpel duur 75min
€165,- (deze kan alleen in kuurvorm)
Deze behandeling wordt ingezet bij een huid met diepere rimpels.

Direct afspraak maken