Huidverbetering en ontspanning in één

Zoek je een Schoonheidsspecialist in Helmond? Dan ben je bij Ten Beauty aan het juiste adres. Deze sfeervolle schoonheidssalon richt zich op huidverbetering en ontspanning in één. Heb je last van acne, overbeharing of een verslapte huid met rimpels? Dan kun je hiervoor terecht bij Ten Beauty. Deze zijn goed te behandelen met kuurbehandelingen waarmee je een erg mooi resultaat kunt behalen. Maar uiteraard kun je ook terecht voor ontspannende behandelingen gericht op huidverbetering.

 

'Me time moment'

Vanaf het moment dat jij binnen stapt bij TEN Beauty begint jouw 'me time moment'! Volledige aandacht voor jou als persoon en natuurlijk jouw huid. Liggend op een verwarmde wellnessstoel, toegedekt onder een heerlijke deken in een rustige ruimte. Dit alles zorgt ervoor dat jij je totaal kunt ontspannen. De behandelingen worden uitgevoerd met een heerlijke massage. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van de huidverzorging van Lookx en Dermatude. Deze hoogwaardige productlijnen geven direct resultaat tot diep in de dermis waar zij werkzaam zijn. 

Een Afspraak maken kan gemakkelijk online. Kom je een eerste keer? Boek dan een introductiebehandeling van Lookx.

Laat mij jou helpen om jouw huid weer te laten stralen!

 

Lieve groet,

Barbara, Ten Beauty

 

 

Waarom kiezen voor TEN Beauty

✓ Ontspannen sfeer
✓ Advies op maat
✓ Gespecialiseerd in huidverbetering
✓ Diverse huidspecialisaties
✓ Heerlijke massages
✓ 100% genieten van jouw behandeling

Wat klanten ervaren bij TEN Beauty

Zeer professionele en lieve eigenaresse die weet wat ze doet. zowel de gelnagels als de gezichtsbehandelingen zijn steeds voor herhaling vatbaar. Zeker een aanrader!

Chadia Bougie

Weer een super fijne behandeling gehad bij Barbara met goede resultaten!

Noortje Sauve

Friendly, professional, quality and personal service. The skin care products are wonderful also; I have been using them as long as Barbara has been selling them! I highly recommend this salon!

Trina Mennen

Vandaag weer een behandeling gehad van Barbara. Altijd professioneel en flexibel, met een persoonlijk tintje. Absoluut een aanrader!

Kim van Deursen

Hele fijne ervaring! Altijd relaxte sfeer en uitgebreide behandeling. Fijn advies over producten die je thuis ook kunt gebruiken. Aanrader!

Puck

Heerlijk ontspannende schoonheidsbehandelingen keurig verzorgde nagels. Bovendien gezellige uurtjes. Dankjewel, Barbara

Anneke

Vandaag weer mogen genieten van een vakkundige en ontspannende gezichtsbehandeling. Dit keer met een diepreinigend Carbon masker.

B. Mauer van Hoof

Op mijn 37e had ik nog steeds last van acne.
Na wat bezoekjes aan de huisarts, wat zalfjes en antibiotica verder had dit alles niet het gewenste resultaat.
Na 1 behandeling bij Barbara en de juiste gezichtsreinigingsproducten (nee geen hele waslijst van reinigingsmelk, lotion, maskers
cremes enzovoort, alleen een alles in 1 reiniger en een creme) ben ik nu grotendeels van mijn acne af....... wat is dat een opluchting!!!

Jamie vd Heuvel

HUIDVERBETERING

LOOkX is 'a way of living' voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten met kracht uit de natuur. LOOkX ontwikkelt producten die de diepere huidlagen bereiken, daar waar huidverbetering begint. Deze producten bevatten zowel biotechnologische als farmaceutische ingrediënten die er voor zorgen dat de huid niet alleen oppervlakkig verbetert maar ook diep in de huid. Kijk hier voor de behandelingen.

 

 

 

PRODUCTEN

Dermatude en Lookx zijn de merken waar mee gewerkt wordt in de salon. De producten van Lookx zijn zowel verkrijgbaar in de salon als in de webshop. Producten worden dan thuisgestuurd. Ook blijft het blijft mogelijk om je bestelling door te appen. De mogelijkheid blijft dat je alsnog je bestelde producten kunt afhalen in de salon als dat mogelijk is.

 

AGENDA

Afspraken kun je bij TEN Beauty online inplannen, lekker makkelijk! Je kunt dan jouw gewenste dag, tijd en behandeling-(en) zelf inplannen wanneer je maar wilt. Kom je voor een eerst keer bij TEN Beauty, dan vindt er vooraf altijd een intake plaats. Dit is op 2 manieren mogelijk; online gesprek; videobellen of voorafgaand van de behandeling. Zo wordt jouw persoonlijke behandelplan zowel voor thuis als in de salon samengesteld.