Mini face-lift behandeling

Voor de rijpere huid. Powerful wrinkle eraser. Lift, verstevigt en verjongt de huid.
Hieronder vindt u de behandelingen met daaronder de unieke power boosters.

Direct afspraak maken

 

 

Aanbevolen power boosters bij deze behandeling

Collageendraden € 10,- per draad

EXCLUSIEF, UNIEK EN INNOVATIEF!

Deze draden zijn afkomstig van de zijderups. In de zijderupsdraad is collageen nanovelzels toegevoegd. Dit is een lichaamseigen stof. Deze stof zorgt ervoor dat jouw huid stevig blijft. Nu neemt de collageenproductie vanaf de leeftijd van 25 jaar af en ontstaan er langzaam rimpels. Het collageendraad wordt aan de rimpel toegevoegd en lost op. De werkstoffen zakken in de huid. Je ziet na het aanbrengen al direct resultaat. Tevens stimuleert het collageen ook de collageenaanmaak. Hier doet een huid 4 weken over. Het beste resultaat bereik je door een kuur te volgen. 3 behandelingen. Gehele gezicht of zone is mogelijk. Deze behandeling kan ook gecombineerd worden met Meta Therapy. Deze pakt het totale gezicht aan zowel op lifting als op rimpelgebied. Deze behandelingen beïnvloeden niet jouw natuurlijke uitstraling, wat botox en fillers wel doen. Deze behandeling is puur natuur!

 

Lifting Hyaluronic Acid Patches € 9,95 per patch (stuk)

Deze exclusieve patches bevatten de hoogste mogelijke concentraties actieve ingrediënten (o.a hyaluronzuur). De hyularon nanovezels zorgen ervoor dat rimpels minder zichtbaar zijn. Hyaluronzuur en nanovezels dringen binnen 5 seconden in de huid daar waar het moet zijn doordat het een laag moleculair gewicht heeft en hoog concentratie hyaluronzuur.

Plaatselijk aan te brengen op lijnen en rimpels.
0% conservering, 0% emulgatoren, 0% geurstoffen, 100% effectiviteit.

Geschikt voor alle huiden waar lijntjes en rimpels zichtbaar vermindert wensen te worden. De patches worden plaatselijk aangebracht waar het mogelijk is de rimpeltjes te verminderen.