LOOkX skincare

Acné

Dermatude

La Sarel

Coaguleren

LOOkX make-up

LOOkX is 'a way of living' voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten met kracht uit de natuur. LookX ontwikkelt producten die de diepere huidlagen bereiken, daar waar huidverbetering begint. Deze producten bevatten zowel biotechnologische als farmaceutische ingrediënten die er voor zorgen dat de huid niet alleen oppervlakkig verbetert maar ook diep in de huid.

Behandelingen

Van een ‘Fast update’ tot een anti-aging behandeling. Elke keer wordt jouw huid bekeken en beoordeeld. In combinatie met jouw wensen kiezen we voor de beste behandeling op dat moment. Lookx is nooit hetzelfde, met regelmaat worden er nieuwe behandelingen, zoals seizoensbehandelingen samengesteld. Tevens kun je zelf bepalen of je nog extra’s wilt zoals massages en harsbehandelingen.

Chemische Peelings

TEN Beauty werkt met diverse chemische peelings die tot de alpha hydroxy acids (AHA’s) behoren. Deze zijn afkomstig van zuren van vruchten in combinatie met diverse plantstamcellen. De peeling lost de lijmsubstantie tussen de cellen van de hoornlaag op en versnelt daardoor het natuurlijke proces. De stamcellen worden diep in de dermis opgenomen waar huidverbetering plaats vindt. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe cellen, collageen en elastine gestimuleerd en verbeterd. De huid gaat er frisser en stralender uitzien.

Deze behandeling wordt vaak in kuurverband gegeven voor het beste resultaat en is in te zetten bij: anti-aging; droge, schilferig of jeukende huid; pigmentvlekken, acné (littekens); grove poriënstructuur; eczeem, psoriasis; vale en doffe huid.

Kuur

Behandelingen (4 tot 6) in combinatie met de bijpassende dagverzorging en een SPF-30. Vermijdt blootstelling aan zonlicht ( ook winterzon en zonnebank).

Belangrijk: kan soms niet plaatsvinden; bijv. tijdens zwangerschap of gebruik bepaalde medicijnen.

Welke leeftijd maakt niet uit. Van acné kun je last hebben tijdens de jeugd of op latere leeftijd. Het kan voorkomen op je gezicht, borst of rug. Acné is er in verschillende varianten. De een heeft er meer last van dan de ander. Het is belangrijk dat iedere huid een afzonderlijk plan van aanpak krijgt.

Waarom? Nou, omdat iedereen anders is.

Behandelingen kunnen eenmalig ondergaan worden. Maar het beste resultaat bereik je in kuurvorm. Dit in combinatie met bioresonantie. Wij werken samen met een natuurgeneeskundige praktijk. Hier wordt het innerlijke aspect gemeten en behandeld. Er wordt gekeken naar voeding die belastend is voor jouw lichaam. Door deze behandelingen te combineren wordt de acne met 80% à 95% verminderd!

Begeleiding wordt er van begin tot eind gegeven. Je krijgt advies over voeding inclusief een voedingsboek en verzorgingsproducten die op jouw huid zijn afgestemd. Dit zodat je ook thuis de juiste verzorging kunt bieden aan jouw huid.

Vergoed? Onze behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Kijk hiervoor bij je eigen zorgverzekeraar.

En nu? Nu weet je wat je moet doen om jouw huid onder controle te krijgen. Je hoeft alleen maar:

 

Een afspraak te maken met TEN Beauty voor een gratis intake met huidanalyse en kostenspecificatie.

Hierna worden de behandelingen ingepland en kun je van start!

 

Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet en neem contact op zodat we je kunnen helpen. Want daar zijn wij tenslotte voor!

Met de META Therapy vertraag en verbeter je het huidverouderingsproces aanzienlijk! De behandeling is 100% natuurlijk en heeft een dubbele werking. Het pakt de gevolgen van huidveroudering aan, maar pakt ook vooral de oorzaak van huidverbetering aan! Het verbetert de huid van binnen uit. De tekorten worden extern aangevuld met werkzame bestanddelen dmv subjectables. Door META Therapy wordt uw huid steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Ook is deze therapie geschikt bij donkere kringen, acné littekens en hyperpigmentatie.

Er worden onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. De behandeltijd is kort en het resultaat is direct zichtbaar. U kunt kiezen uit 4 behandelmethodes:

• META Therapy gezicht

• META Therapy gezicht + rimpel

• META Therapy gezicht + hals/decolleté

• META Therapy gezicht + hals/decolleté + rimpel

 

Behandelingen kunnen los en in kuurverband gegeven worden.

Maak een intake afspraak (GRATIS) voor een passend en persoonlijk advies.

Deze cosmetische huidverzorgingslijn kan voor elk huidtype worden ingezet. La Sarel bied verschillende behandelingen aan van een ‘ basic’ tot aan een geavanceerd technologisch elektrocosmetieke behandeling zoals de Hydralift (gelijkstroom) en de ultrasoon (geluidsgolven) methode.

De Hydralift/ultrasoon

Bij deze behandelingen wordt er vooraf gebruik gemaakt van ‘droge ozon’ deze heeft een stimulerende en bacteriedodende werking op de huid. Afvalstoffen worden afgevoerd en de huid hersteld sneller. Bij de hydralift wordt gebruik gemaakt van iontoforese. Dit is een methode waar met gelijkstroom wordt gewerkt. De werkstof wordt zo dieper de huid ingesluisd waar het zijn werk kan gaan doen. Je voelt een lichte tinteling.

De ultrasoon sluist ook het product dieper de huid in maar dan doormiddel van trilling. Hier voel je niets van. Het mooie van deze methode is dat deze ook ingesteld kan worden op het huidtype o.a. de acne huid.

De hydralift behandeling kan niet toegepast worden bij mensen die zwanger zijn, hartklachten en- of pacemaker hebben of metaal in hun lichaam bevind.

Mascarilla

Voor elk huidtype en leeftijd is deze Mascarilla behandeling geschikt.  Er zijn diverse peel-off masker zijn die elk zijn specifieke werking hebben in combinatie met een serum. Het belangrijkste bestanddeel van deze maskers zijn algen. Deze algen bevatten grote hoeveelheden proteïnen en vitaminen die voor een stimulerende, revitaliserende en voedende werking zorgen. Het Mascarilla masker kan ook over de ogen worden aangebracht. Donkere kringen en wallen onder de ogen verminderen dankzij het anti-oedeem en lymfatisch drainage effect van het masker.

De bovenstaande behandelingen worden afgesloten met een ontspannende massage.

 

 

De Tele’way behandeling is ideaal voor het littekenloos en vrijwel pijnloos verwijderen van onregelmatigheden in de huid zoals couperose, fibromen, pigmentvlekken, (steel)wratten, vetknobbeltjes, bloedblaasjes en talgcysten.

De oneffenheden worden behandeld met hoogfrequente wisselstroom d.m.v. een naaldje wat niet in de huid gaat. De behandeling varieert per aandoening. Bij een couperosebehandeling is het per keer 20minuten. Hiervoor zijn meerdere behandelingen nodig. De behandelde gebieden moeten een aantal dagen thuis verzorgd worden met de daarvoor bestemde producten voor optimale genezing. Er moet 1 week tussen de behandelingen zitten.

Er is een speciale anti-couperose behandeling TEN Tele’way Treatment Hierbij wordt gewerkt met een speciaal anti-couperose masker van ‘Alexandre Fabelle’. De huid krijgt voorafgaand aan de Tele’way behandeling een verstevigend coolingmasker. Deze zorgt ervoor dat de zieke adertjes genezen en afvalstoffen worden afgevoerd en het weefsel verstevigd wordt. Dit o.a. met bestanddelen als; Ginkgo Biloba en Aesculus Hippocastanum.

Heb jij 1 of meerdere van de hier genoemde oneffenheden en je wilt hiervan af? Maak dan een afspraak voor een intake (Gratis). Het kan zijn dat er voor bepaalde behandelingen eerst overleg plaats moet vinden met de huisarts.

 

 

Je kunt terecht voor dag- avond, bruids- en make-up advies. We maken gebruik van het merk LOOkX en La Rosa. La Rosa is een pure minerale make-up lijn die hyperallergeen is en geen vetten bevat. Deze kan dus op elk huidtype toegepast worden.

 

Why LOOkX:

LOOkX Make-up producten worden ontwikkeld in ons laboratorium in Italië. Naast de huidvriendelijke pigmenten, is ons doel om producten te ontwikkelen die verzorgende capaciteiten bevatten en natuurlijke ingrediënten. Hierdoor heeft de huid de mogelijkheid om te profiteren van extra verzorging en kan de huid optimaal blijven functioneren en ademen.

De longlasting formules zorgen voor een verzorgende, frisse look gedurende de gehele dag. De LOOkX make-up producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen*. De producten zijn bijna allemaal parfumvrij of bevatten een allergeenvrij parfum, die ook geschikt is voor mensen met parfumallergie. Alle LOOkX producten zijn uiterst huidvriendelijk, en kunnen ook voor de gevoelige huid gebruikt worden.

 

*met uitzondering van lanoline (vetstof van wol) en beeswax (honingraadwas)

 

TEN Beauty

Dorpsstraat 56B

5708 GJ  Helmond

Neem contact op:

06 - 103 018 49

info@tenbeauty.nl

voor acties en

aanbiedingen!

© Copyright 2019 TEN Beauty - webdesign Studio W2