Acné

META Therapy

Tele'way

Fruitzuurpeeling

Hydralift / Ultrasoon

Mascarilla

Make-up

Welke leeftijd maakt niet uit. Van acné kun je last hebben tijdens de jeugd of op latere leeftijd. Het kan voorkomen op je gezicht, borst of rug. Acné is er in verschillende varianten. De een heeft er meer last van dan de ander. Het is belangrijk dat iedere huid een afzonderlijk plan van aanpak krijgt.

Waarom? Nou, omdat iedereen anders is.

Behandelingen kunnen eenmalig ondergaan worden. Maar het beste resultaat bereik je in kuurvorm. Dit in combinatie met bioresonantie. Wij werken samen met een natuurgeneeskundige praktijk. Hier wordt het innerlijke aspect gemeten en behandeld. Er wordt gekeken naar voeding die belastend is voor jouw lichaam. Door deze behandelingen te combineren wordt de acne met 80% à 95% verminderd!

Begeleiding wordt er van begin tot eind gegeven. Je krijgt advies over voeding inclusief een voedingsboek en verzorgingsproducten die op jouw huid zijn afgestemd. Dit zodat je ook thuis de juiste verzorging kunt bieden aan jouw huid.

Vergoed? Onze behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Kijk hiervoor bij je eigen zorgverzekeraar.

En nu? Nu weet je wat je moet doen om jouw huid onder controle te krijgen. Je hoeft alleen maar:

 

Een afspraak te maken met TEN Beauty voor een gratis intake met huidanalyse en kostenspecificatie.

Hierna worden de behandelingen ingepland en kun je van start!

 

Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet en neem contact op zodat we je kunnen helpen. Want daar zijn wij tenslotte voor!

Met de META Therapy vertraag en verbeter je het huidverouderingsproces aanzienlijk! De behandeling is 100% natuurlijk en heeft een dubbele werking. Het pakt de gevolgen van huidveroudering aan, maar pakt ook vooral de oorzaak van huidverbetering aan! Het verbetert de huid van binnen uit. De tekorten worden extern aangevuld met werkzame bestanddelen dmv subjectables. Door META Therapy wordt uw huid steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Ook is deze therapie geschikt bij donkere kringen, acné littekens en hyperpigmentatie.

Er worden onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. De behandeltijd is kort en het resultaat is direct zichtbaar. U kunt kiezen uit 4 behandelmethodes:

• META Therapy gezicht

• META Therapy gezicht + rimpel

• META Therapy gezicht + hals/decolleté

• META Therapy gezicht + hals/decolleté + rimpel

 

Behandelingen kunnen los en in kuurverband gegeven worden.

Maak een intake afspraak (GRATIS) voor een passend en persoonlijk advies.

De Tele’way behandeling is ideaal voor het littekenloos en vrijwel pijnloos verwijderen van onregelmatigheden in de huid zoals couperose, fibromen, pigmentvlekken, (steel)wratten, vetknobbeltjes, bloedblaasjes en talgcysten.

De oneffenheden worden behandeld met hoogfrequente wisselstroom d.m.v. een naaldje wat niet in de huid gaat. De behandeling varieert per aandoening. Bij een couperosebehandeling is het per keer 20minuten. Hiervoor zijn meerdere behandelingen nodig. De behandelde gebieden moeten een aantal dagen thuis verzorgd worden met de daarvoor bestemde producten voor optimale genezing. Er moet 1 week tussen de behandelingen zitten.

Er is een speciale anti-couperose behandeling TEN Tele’way Treatment Hierbij wordt gewerkt met een speciaal anti-couperose masker van ‘Alexandre Fabelle’. De huid krijgt voorafgaand aan de Tele’way behandeling een verstevigend coolingmasker. Deze zorgt ervoor dat de zieke adertjes genezen en afvalstoffen worden afgevoerd en het weefsel verstevigd wordt. Dit o.a. met bestanddelen als; Ginkgo Biloba en Aesculus Hippocastanum.

Heb jij 1 of meerdere van de hier genoemde oneffenheden en je wilt hiervan af? Maak dan een afspraak voor een intake (Gratis). Het kan zijn dat er voor bepaalde behandelingen eerst overleg plaats moet vinden met de huisarts.

 

 

Er wordt gewerkt met glycolzuur (20% of 50%), deze behoort tot de alpha hydroxy acids (AHA’s), voornamelijk afkomstig van zuren van vruchten. Glycolzuur (Glycolic acid) stamt af van honing of rietsuiker. De fruitzuurpeeling lost de lijmsubstantie tussen de cellen van de hoornlaag op en versnellen daardoor het natuurlijke proces van afschilferen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe cellen, collageen en elastine gestimuleerd. De huid gaat er frisser en stralender uitzien. In een vorm van een kuur krijg je een nog optimaler resultaat. De behandeling is geschikt voor:

 

• Vroegtijdige huidveroudering

• Droge, schilferig of jeukerige huid

• Pigmentvlekken

• Acné

• Littekens

• Grove poriënstructuur

• Eczeem en psoriasis huid

• Vale, doffe teint

 

Een kuur bestaat uit 6 behandelingen, gedurende de behandelperiode en tot 6 weken erna vermijdt u blootstelling aan zonlicht (óók winterzon en de zonnebank) De Vita Confort Dag Crème SPF-15 wordt dan ook aangeraden. Belangrijk: Deze behandeling kan niet plaatsvinden tijdens zwangerschap, het gebruik van anti-acnemedicatie en tijdens of 3 maanden na het gebruik van corticosteroiden (ontstekingsremmer die gebruikt wordt bij allergische reacties zoals eczeem).

Door de geavanceerde technologie van elektrocosmetiek is de Hydralift methode een unieke behandeling in de schoonheidswereld.

De Hydralift behandeling heeft als doel de vochtbalans van de huid op pijl te brengen, rimpeltjes te vervagen en de conditie van de huid te verbeteren zodat deze meer weerstand biedt tegen het milieu en atmosfeer. Door de verschillende soorten gels, is de hydralift behandeling toe te passen op elk huidtype.

 

De Hydralift/ultrasoon methode bestaat uit:

• Droge ozon: Zorgt voor regeneratie van de huid en het stimuleren van weefsel. Herstelt en verminderd hyperpigmentatie en littekens. Het werkt bacteriedodend, reinigend en stimulerend.

• Ionisatie: Actieve werkstoffen worden door elektrodes de diepere huidlagen ingebracht.

• Ultrasoon: kan bij elk huidtype worden ingezet van droge, gevoelige tot acne huid. Deze behandeling heeft een desinfecterende en genezende werking op de huid, geneest zelfs de acnehuid.

 

Verder bestaat deze behandeling uit een: reiniging, peeling, dieptereiniging, epileren, een ontspannende massage en een (Mascarilla) masker.

De Mascarilla behandeling is geschikt voor elk huidtype en leeftijd. Dit is mogelijk omdat hierin maar liefst 9 verschillende plastificerende Mascarilla peel-off maskers zijn die elk zijn specifieke werking hebben. Het belangrijkste bestanddeel van deze maskers zijn algen. Deze algen bevatten grote hoeveelheden proteïnen en vitaminen die voor een stimulerende, revitaliserende en voedende werking zorgen. Het Mascarilla masker kan ook over de ogen worden aangebracht. Donkere kringen en wallen onder de ogen verminderen dankzij het anti-oedeem en lymfatisch drainage effect van het masker. Onder het masker word een ampul met een hoogwaardig serum aangebracht.

 

Bestanddelen zoals: Kaviaar, Argireline (Botox effect), Soja Proteïnen, Calendula, Arnica, en Vitamine C zijn aan deze behandeling toegevoegd. Verder bestaat deze behandeling uit: reiniging, peeling, dieptereiniging, epileren en een ontspannende massage.

Je kunt terecht voor dag- avond, bruids- en make-up advies. We maken gebruik van het merk LOOkX en La Rosa. La Rosa is een pure minerale make-up lijn die hyperallergeen is en geen vetten bevat. Deze kan dus op elk huidtype toegepast worden.

 

Why LOOkX:

LOOkX Make-up producten worden ontwikkeld in ons laboratorium in Italië. Naast de huidvriendelijke pigmenten, is ons doel om producten te ontwikkelen die verzorgende capaciteiten bevatten en natuurlijke ingrediënten. Hierdoor heeft de huid de mogelijkheid om te profiteren van extra verzorging en kan de huid optimaal blijven functioneren en ademen.

De longlasting formules zorgen voor een verzorgende, frisse look gedurende de gehele dag. De LOOkX make-up producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen*. De producten zijn bijna allemaal parfumvrij of bevatten een allergeenvrij parfum, die ook geschikt is voor mensen met parfumallergie. Alle LOOkX producten zijn uiterst huidvriendelijk, en kunnen ook voor de gevoelige huid gebruikt worden.

 

*met uitzondering van lanoline (vetstof van wol) en beeswax (honingraadwas)

 

TEN Beauty

Dorpsstraat 56B

5708 GJ  Helmond

Neem contact op:

06 - 103 018 49

voor acties en

aanbiedingen!

info@tenbeauty.nl

© Copyright 2018 TEN Beauty - webdesign Studio W2