Even voorstellen: ik ben Barbara van den Bogaard en heb een schoonheids- en nagelsalon in Helmond (Stiphout). In 1999 heb ik de allround opleiding nagelstyling gevolgd. Altijd al heb ik voor mijzelf willen beginnen, dus ben ik in 2010 gestart met TEN nagelsalon. De naam TEN kun je zien als een “tien” van 10 vingers of tenen, of een 10 voor service en kwaliteit. Dat is ook waar ik naar streef.

 

Daarnaast wilde ik meer te bieden hebben in mijn salon, dan alleen maar nagels. Ook was ik nieuwsgierig naar het beroep schoonheidsspecialiste en vond dat dit een perfecte combinatie zou zijn met mijn werk als nagelstyliste. In 2011 ben ik de opleiding schoonheidsspecialiste gaan volgen bij het opleidingsinstituut LaSarel in Helmond. Mijn diploma voor schoonheidsspecialiste heb ik in maart 2012 behaald. Daarmee was de uitbreiding een feit.

 

Het werk is veelzijdig en er is een ruime keuze aan behandelingen of het nu gaat om een basic- of exclusieve Diamond  gezichtsbehandeling, reconstructie van een probleemnagel, lichaamsbehandeling of cosmetische voetbehandeling. In alles vind ik weer een uitdaging waardoor ik met erg veel plezier werk in mijn salon.

 

 

Ik hoop u graag te ontmoeten bij TEN Beauty!

 

Barbara

TEN Beauty

Dorpsstraat 56B

5708 GJ  Helmond

Neem contact op:

06 - 103 018 49

info@tenbeauty.nl

voor acties en

aanbiedingen!

© Copyright 2018 TEN Beauty - webdesign Studio W2

voor alle acties en aanbiedingen!